Ingrediente: 3-4 cartofi
o lingura unt
mozzarella
parmezan
sare/piper
Curatam cartofii, ii spala, ii taiem cubulete si ii spalam din nou pana ce iese tot amidonul din ei. Intre timp punem la foc mediu o oala potrivita in care am pus apa si un praf de sare. Cand incepe sa fiarba apa adaugam cartofii si amestecam din cand in cand pentru a nu se lipi. Dupa ce i-am incercat cu o furculita pentru a vedea daca sunt gata ii lasam la strecurat intr-o sita pana ce se incinge tigaia si se topeste untul. Punem cartofii in tigaie si ii tinem pana capata o crusta aurie, dupa aceea ii "asezam" in bolul de ceramica, ii "stropim" cu mozzarella si parmezan din belsug si ii bagam la cuptor cu functia grill pornita. II lasam cam 5 minute pana ce mozzarella devine la culoare aramie-maronie(dupa gust). Pofta buna tuturor!
Tips:
-daca doriti puteti pune si patrunjel
-daca nu aveti prin camara mozzarella merge foarte bine si cascaval.






Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu